Lerum Sitron- og limesaft

Lerum Sitron- og limesaft

0,75 l, Lerum

kr 45,80

+ pant på kr 3,00

kr 61,07 /l


Om produktet

Beskrivelse fra leverandøren

Lerum Originalsaft har ein rund og god smak og er ein lettdrikkeleg tørsteslukkar, som passar til heile familien. Lerum sitron-limesaft har ein syrleg, aromatisk smak av sitron, med hint av lime. Safta passar perfekt til varme soldagar. Mild og god tørsteslukkar for heile familien.

LERUM AS har levert informasjonen ovenfor.

Se alle varer fra Lerum

Innhold

Utleveringsdager

alle dager

Størrelse

0,75

Ingredienser

Råsaft frå sitron (45%) og lime (5%) (frå konsentrat, totalt 50% råsaft), sukker, vatn, stabilisator (karboksymetylcellulose, johannesbrødkjernemjøl), naturleg aroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat, natrium-metabisulfitt), antioksidant (ascorbinsyre).

Pant

kr 3

Produksjonsland

Norge

Leverandør

LERUM AS

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi

187 kJ / 44 kcal

Karbohydrater

10.80 g

hvorav sukkerarter

10.80 g

Protein

0.10 g

Relatert