Go'morgen Mango- og Bananyoghurt Porsjonspose, 125 g

Tine


Tine Go'morgen Mango- og Bananyoghurt Porsjonspose
990
kr 79,20 per kg
Beskrivelse fra leverandøren

Bestselgersmakene Go’morgen® Skogsbæryoghurt
og Mango- og bananyoghurt på praktiske, små poser. Enkel løsning på farten!
Go’morgen® treffer bredt, både unge og voksne.

Størrelse 125 gram
Utleveringsdager Alle dager
Ingredienser helmelk, skummetmelkpulver, sukker**, 2 % mangopure' ** , 2 % banan og bananpure' , oligofruktose (fiber), naturlige aromaer, yoghurtkultur *fra konsentrat **Totalt 4 % tilsatt sukker
Allergikere kan reagere på: Helmelk, skummetmelkpulver
Opprinnelsesland Norge
Leverandør Tine SA
Oppbevaring Kjølevare Må oppbevares mellom 0-4°C
Holdbarhetsgaranti 7 dager Les mer...
Nyt Norge

Tine SA har levert informasjonen ovenfor.

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 352 kJ / 84 kcal
Fett 3,10 g
hvorav mettede fettsyrer 2 g
Karbohydrater 9,80 g
hvorav sukkerarter 9,70 g
Protein 3,70 g
Salt 0,11 g

Tine SA har levert informasjonen ovenfor.

Andre kjøpte også