Fersken-ananas Squash 0,7 l

Lerum


Lerum Fersken-ananas Squash 0,7 l
3560
kr 50,86 per l
Beskrivelse fra leverandøren

I Frå fjerne strøk har vi henta det beste frå verdas fruktfat og laga ein frisk og fruktig drikk som passar ekstra godt til krydra mat.

Størrelse 0,70 liter
Utleveringsdager Alle dager
Ingredienser Råsaft frå fersken 35% og ananas 9% (frå konsentrat, totalt 44% råsaft), sukker, surheitsregulerande middel (sitronsyre), naturleg aroma, stabilisator (akasiegummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), farge (konsentrat frå fargetistel, antocyanin)
Pant Kr 3,00
Opprinnelsesland Norge
Leverandør LERUM AS

LERUM AS har levert informasjonen ovenfor.

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 166 kJ / 39 kcal
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 9,50 g
hvorav sukkerarter 9,50 g
Protein 0 g
Salt 0 g

LERUM AS har levert informasjonen ovenfor.

Annet i Saft med sukker Vis alle