Mango-lime Squash 0,7 l

Lerum


Lerum Mango-lime Squash 0,7 l
4190
kr 59,86 per l

Kan leveres 16. jun

Beskrivelse fra leverandøren

I Frå fjerne strøk har vi henta det beste frå verdas fruktfat og laga ein frisk og fruktig drikk som passar ekstra godt til krydra mat.

Størrelse 0,70 liter
Utleveringsdager Alle dager
Ingredienser Råsaft frå mango 38% og lime 6% (frå konsentrat, totalt 44% råsaft), vatn, sukker, surheitsregulerande middel (sitronsyre), naturleg aroma, antioksidant (askorbinsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), stabilisator (akasiegummi), farge (betakaroten).
Pant Kr 3,00
Opprinnelsesland Norge
Leverandør LERUM AS

LERUM AS har levert informasjonen ovenfor.

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 167 kJ / 39 kcal
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 9,50 g
hvorav sukkerarter 9,50 g
Protein 0,10 g
Salt 0 g

LERUM AS har levert informasjonen ovenfor.

Annet i Saft Vis alle