Q Skyr Mini Bringebær Porsjonspose

Skyr Mini Bringebær

Porsjonspose, 90 g, Q

kr 15,70

kr 174,44 /kg


Om produktet

Beskrivelse fra leverandøren

Skyr® Mini er blant de sunneste barneyoghurtene på markedet, og får terningkast 6 av TV2 Hjelper deg. I tillegg til dette, er den god på smak, har en unik konsistens og praktisk klemmepose

Q-Meieriene AS har levert informasjonen ovenfor.

Se alle varer fra Q

Innhold

Utleveringsdager

alle dager

Størrelse

90 gram

Ingredienser
Skummetmelk, 5 % bringebærpurè*, 2 % sukker, 1 % eplejuicekonsentrat, fiber (oligofruktose), sort gulrotjuicekonsentrat, sitronjuicekonsentrat, naturlig aroma, laktase, salt og syrekultur.* fra konsentrat. Totalt tilsatt sukker fra sukrose og fruktjuicekonsentrat er 3 %
Allergener

skummetmelk.

Opprinnelse

Norge

Produksjonsland

Norge

Leverandør

Q-Meieriene AS

Oppbevaring
KjølevareMå oppbevares mellom 0 og 4 grader.

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi

300 kJ / 71 kcal

Fett

0.20 g

hvorav mettede fettsyrer

0.10 g

Karbohydrater

7 g

hvorav sukkerarter

6.50 g

Kostfiber

0.50 g

Protein

10 g

Salt

0.10 g

Relatert

Tine Junior Yoghurt Bringebær
Nyt Norge
Nøkkelhullet
Salg! Kjøp 3, få 3% rabatt

Junior Yoghurt

Bringebær, 90 g
kr 10,40

kr 115,56 /kg

Tine Junior Yoghurt Jordbær
Nyt Norge
Nøkkelhullet
Salg! Kjøp 3, få 3% rabatt

Junior Yoghurt

Jordbær, 90 g
kr 11,90

kr 132,22 /kg