Asiakaspalvelu

Julkaistu: 26.8.2021
Päivitetty: 2.5.2022

Tietosuoja Odalla

Tunnet meidät varmasti parhaiten ruokakauppana, mutta sen lisäksi Oda on myös teknologiayritys, joka on perustamisestaan lähtien keskittynyt turvaamaan ja kunnioittamaan käyttäjiensä yksityisyyttä. Monet Odan työntekijöistä ovat itsekin Odan asiakkaita, joten asiakkaiden tietosuojan tärkeys on meille tuttua myös henkilökohtaisella tasolla. Tiedämme myös, että meidän on ansaittava sinun luottamuksesi ja pidettävä sitä yllä joka päivä. Teemme ahkerasti töitä saadaksemme aikaan tuotteita, joista voimme olla ylpeitä ja joita haluamme käyttää.

Jotta voisimme täyttää sekä sinun odotuksesi että omat odotuksemme, olemme tehneet tästä tietosuojaselosteesta selkeäsanaisen. Lisäksi voit hallita tietojesi käyttöä kokonaisvaltaisesti sovelluksessa käyttäjätilisi asetuksissa Yksityisyys ja turvallisuus -välilehdellä. Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Keräämme ja käytämme kaikkia henkilötietoja paikallisen tietosuojalainsäädännön ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti. Meidän mielestämme nämä säädökset ovat kuitenkin pelkkiä vähimmäisvaatimuksia. Siksi sovellamme niiden lisäksi tiukempia sääntöjä, jotta tietojesi käyttö on varmasti eettistä ja harkittua.

Tietoja tästä tietosuojaselosteesta

Odan tietosuojaseloste kertoo, miten Oda tallentaa, käyttää ja suojaa henkilötietosi, jotka kerrot meille suoraan tai jotka muodostuvat, kun teet tilauksen ja käytät muita Odan palveluita.

Kun puhumme ”palveluista”, tarkoitamme Odan sivustoa ja sovellusta sekä kaikkia muita sivustoja ja asioita, joilla hoidamme asiakassuhteitamme ja jotka kuuluvat tämän tietosuojaselosteen piiriin.

Pähkinänkuoressa: Kun käytät palveluitamme, kerrot meille tietoja itsestäsi. Haluamme kertoa täysin avoimesti, mitä tiedämme sinusta, miten käytämme noita tietoja, mille tahoille jaamme niitä ja miten voit määrätä kyseisten tietojen käytöstä, muokkaamisesta ja pääsystä niihin.

Olemme laatineet tämän tietosuojaselosteen, jotta

  • näet, miten kunnioitamme yksityisyyttäsi ja suojaamme sitä
  • voimme kertoa, miten keräämme, käytämme ja säilytämme henkilötietojasi, ja
  • voimme kertoa sinulle oikeuksistasi.

Haluamme kertoa nämä asiat mahdollisimman selkeästi, ilman monimutkaisia lainopillisia ilmaisuja. Jos sinulle herää asiasta kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tietojen kerääminen

Henkilötiedot

Kun puhumme henkilötiedoista, tarkoitamme tietoja, jotka voidaan yhdistää johonkin yksilöön. Tämän tietosuojaselosteen näkökulmasta henkilötietoja ovat sinun nimesi, kotiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja muut vastaavat tiedot.

Toisinaan käytämme henkilötiedoista pelkästään sanaa ”tiedot”. Kerromme myös selkeästi, millaisissa tapauksissa käytämme anonymisoituja tietoja (anonymisoiduista tiedoista on poistettu sellaiset tiedot, joista sinut voidaan tunnistaa).

Miten keräämme tietoja

Keräämme sinusta tietoja sen mukaan, mitä Odan palveluita käytät, eli teetkö ostoksia Odalla vai annatko tietoja meille joissakin muissa yhteyksissä. Keräämme seuraavia henkilötietoja:

  • Henkilötiedot, jotka annat meille kun rekisteröit käyttäjätilin, ostat tuotteita, tilaat uutiskirjeemme, annat palautetta toimituksesta tai otat meihin yhteyttä kysyäksesi jotakin.
  • Henkilötiedot, jotka rekisteröityvät automaattisesti, kun käytät palveluamme, esimerkiksi kun käyt verkkokaupassamme tai ostat sieltä tuotteita.
  • Henkilötiedot, jotka saamme muista lähteistä. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi osoitteesi, jonka noudamme osoiterekisteristä, kun kerrot meille postinumerosi, tai henkilötiedot, jotka saamme kun maksat ostoksesi jollakin maksupalvelulla, kuten Apple Paylla.

Sinun ei ole pakko antaa meille henkilötietojasi, mutta ilman henkilötietojasi emme ehkä pysty palvelemaan sinua. Emme esimerkiksi voi toimittaa sinulle ostoksia, jos emme tiedä osoitettasi, emmekä periä maksua, jos meillä ei ole maksutietojasi. Emme myöskään voi ottaa sinuun yhteyttä tilaukseesi liittyen, jos meillä ei ole sinun sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi.

Pikaopas – mitä tietoja keräämme ja miksi

Tässä on yksinkertainen opas siitä, mitä tietoja keräämme sinusta ja miksi. Lisätietoja on jäljempänä kohdissa Mitä tietoja keräämme? ja Miten käytämme keräämiämme tietoja?.

Kerätyt tiedot

Tarkoitus

Perustasoiset yhteystiedot

Yhteydenopito sinuun muun muassa tiliisi, tilauksiisi ja toimituksiin liittyvissä asioissa.

Sovellusten ja sivuston käyttö

Asiakassuhteen hallinta, hyvän palvelun ja avun tarjoaminen, yhteydenotto tarvittaessa.

Tekniset tiedot käyttämistäsi laitteista

Parhaan käyttökokemuksen tarjoaminen.

Valitsemasi asetukset

Tuotteemme käyttökokemuksen räätälöinti henkilökohtaisten mieltymystesi mukaiseksi.

Tiedot ystäville suosittelusta

Palkintojen jakaminen sekä suosittelijalle että uudelle asiakkaalle ja suosittelutoiminnon kehittäminen.

Ristiin viitatut tiedot

Tuotteidemme kehittäminen ja henkilökohtaisesti mukautetun, hyödyllisen käyttökokemuksen tarjoaminen.

Toimitustiedot

Kuljetusreittien sujuvoittaminen. Näillä tiedoilla kuljettajat voivat varmistaa, että tilauksesi toimitetaan turvallisesti oikeaan paikkaan.

Väestötieteelliset tiedot

Auttaa meitä ymmärtämään, mitä juuri sinun kaltaisesi asiakkaat haluavat palvelustamme ja miten voimme kehittää sitä edelleen.

Maksutiedot

Maksujen käsittely.

Muut tiedot, joiden keräämiseen on pyydetty hyväksyntääsi

Kerromme sinulle aina, jos keräämme ja käytämme joitakin muita tietoja. Kerromme myös tällaisten tietojen käyttötarkoitukset.

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme seuraaviin luokkiin kuuluvia henkilötietoja:

  • Perustiedot, kuten nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi sekä yhteystietosi, kuten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Laki vaatii meitä tarkastamaan syntymäaikasi kun ostat 1,2 % ja vahvempia alkoholijuomia.
  • Tietoja siitä, miten käytät tuotteitamme, kuten tilaus- ja toimitustiedot, pullopantit, alennuskupongit, ostoslistat ja ostoskärry, markkinointi- ja viestintäasetukset sekä kumppaniohjelmat, joihin osallistut.
  • Keskustelut, sähköpostit ja muu viestintäsi Odan asiakaspalvelun kanssa.
  • Tekniset tiedot laitteista, joilla käytät palveluitamme, sinulle lähettämämme sähköpostit ja viestit, alennuskupongit ja sinua varten mukautettu sisältö, evästeet, jne.
  • Tiedot asetuksistasi, mieltymyksistäsi ja kotitaloudestasi, jos olet antanut nämä tiedot meille.
  • Jos olet tullut asiakkaaksemme ystäväsi suosituksesta tai ystäväsi on tullut asiakkaaksemme sinun suosituksestasi, tallennamme asiaa koskevat tiedot. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi suosittelijan ja suosittelun saaneen tiedot, päivämäärä, johtiko suosittelu uuden käyttäjän rekisteröitymiseen ja tekikö uusi käyttäjä ostoksia meiltä.
  • Tiedot siitä, mitä teit sovelluksessa tai sivustolla, esimerkiksi kuinka kauan sinulta kului aikaa lisätä tuotteet kärryysi ja maksaa ostoksesi tai kuinka monta kertaa käyt ostoksilla tiettynä ajanjaksona.
  • Ostostesi toimitukseen liittyvät tiedot, esimerkiksi kuljettajan kannalta paras parkkipaikka lähelläsi tai paras paikka mihin jättää ostokset, jos et itse pääse tulemaan ovelle.
  • Kaikki muut tiedot, joiden keräämiseen tarvitaan sinun suostumuksesi. Tällaisissa tapauksissa kerromme sinulle suostumuksesi pyytämisen yhteydessä tarkasti, mitä tietoja keräämme ja mihin tarkoituksiin käytämme niitä.
  • Maksutiedot, jotka tallennetaan ainoastaan maksupalvelun tarjoajan järjestelmiin, ja jotka ovat siksi maksupalvelun tarjoajan tietosuojakäytännön alaisia. Jos haluat säästää aikaa kassalla, voit tallentaa maksukorttitietosi käyttämämme maksupalveluiden tarjoajan järjestelmään. Voit myös lopettaa näiden tietojen tallentamisen milloin tahansa muuttamalla käyttäjätilisi asetuksia. Voimme yhdistää eri palveluiden keräämät tiedot niin, että tiedot kerätään samaan tarkoitukseen (lisätietoja keräämisen tarkoituksista on jäljempänä).

Lasten henkilötiedot

Käyttöehtojemme mukaisesti sinun tulee olla yli 18-vuotias, jotta voit luoda tilin Odalle. Tästä syystä emme käsittele lasten henkilötietoja. Ainoa poikkeus tähän on tilanne, jossa kerrot meille tietoja kotitaloudestasi ja mainitset siinä yhteydessä, että kotitaloudessasi asuu lapsia.

Miten käytämme keräämiämme tietoja?

Käytämme sinusta keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palveluiden tarjoaminen: Käsittelemme tietoja, jotta voimme tarjota sinulle palveluita. Siksi olemme tehneet kanssasi sopimuksen siitä, että voimme käsitellä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:
    • Digitaalisten palveluiden tarjoaminen henkilökohtaisen käyttäjätilin kautta
    • Tuotteiden myynti, pakkaaminen ja toimittaminen tietylle ihmiselle tiettyyn osoitteeseen
    • Käyttäjäystävällisen ja turvallisen palvelun tarjoaminen
    • Lainsäädännön noudattaminen, kun toimitamme alkoholijuomia
    • Ostostesi toimituksia koskevien tietojen lähettäminen ja päivittäminen
    • Muiden kuin toimituspalveluiden tarjoaminen, kuten panttipullojen vastaanotto ja pullopanttien käsittely
    • Laskutus, maksujen seuranta ja turvalliset maksut, sekä yritysasiakkaiden luottotietojen tarkistus
    • Virheiden korjaukset, asiakaspalvelu ja reklamaatioiden käsittely
    • Tarjoomamme mukauttaminen (esimerkiksi aukioloajat, kapasiteetti, hinnat, toiminnallisuus, jne.) sijaintisi, asetustesi, mieltymystesi ja käyttötapojesi perusteella
    • Tilauksen toimittaminen tapauksissa, joissa et pääse vastaanottamaan niitä ovelle. Saatamme esimerkiksi ottaa kuvan paikasta, jonne jätimme tilauksen.
  • Kehittäminen ja analyysi: Käsittelemme tietoja, jotta ymmärtäisimme tarpeitasi ja voisimme kehittää ja laajentaa tarjoamiamme palveluita. Tämän toiminnan oikeusperusteena on Odan oikeutettu etu, eli palveluiden parantaminen, koska katsomme, että tämän käsittelyn seuraukset eivät ole sinun kannaltasi merkittäviä. Asetamme käsiteltäville henkilötiedoille rajoituksia, otamme huomioon käsittelyn vaikutukset ja rajoitamme niitä turvatoimilla ja muilla keinoilla. Henkilötietoja voidaan käsitellä esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:
    • Tietojen kerääminen ja analysointi palveluidemme käyttötapojen ja asiakastarpeiden ymmärtämiseksi tai palvelun kehittämistä ja optimointia, viestintää, tuotevalikoimia, kapasiteetin säätöä jne. varten. Tietoja saatetaan kerätä käyttäjäkyselyillä (sähköisesti tai puhelimitse), palautekyselyillä verkossa tai pyynnöistä ja ehdotuksista, jotka olet lähettänyt meille.
    • Tilastotietojen käyttäminen käyttäjän ryhmittelemiseksi erilaisiin ryhmiin käyttötapojen, asiakkuuden keston, sijainnin, ikäryhmän tai muiden tietojen perusteella, jos tällaiset ryhmittelyt auttavat meitä ymmärtämään paremmin, miten juuri sinun kaltaisesi henkilöt käyttävät palveluitamme. Tällaisissa tapauksissa tiedoista muodostetaan kooste ja/tai ne anonymisoidaan, jotta sinua ei voi niistä tunnistaa.
    • Vianetsintä ja vikojen korjaaminen
    • Käyttäjäkyselyiden, käyttäjäanalyysien ja markkina-analyysien laatiminen käyttötapojen ja väestötieteellisten tietojen perusteella.
  • Myynti ja markkinointi: Käsittelemme tietoja markkinointitarkoituksiin sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Tämän toiminnan oikeusperusteena on Odan oikeutettu etu, eli palveluidemme markkinoiminen. Henkilötietoja voidaan käsitellä esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:
    • Suositteluohjelmamme, jossa voit suositella palveluitamme muille ihmisille.
    • Tietojen jakaminen henkilötietojen alikäsittelijöille, jotka tarjoavat meille myynti- ja markkinointipalveluita (esimerkki tällaisesta alikäsittelijästä on Odan käyttämä asiakkuudenhallintajärjestelmä).
    • Tietojen vaihtaminen kumppaneidemme kanssa tapauksissa, joissa velvollisuuksiemme täyttäminen sinua kohtaan edellyttää tietojen vaihtoa.
  • Henkilökohtainen markkinointi muissa digitaalisissa kanavissa: Verkkosivuilla tai palveluissa näytettävän mainonnan toimivuuden varmistamiseksi teemme yhteistyötä mainontakumppanien, kuten Googlen, Snapchatin ja Facebookin kanssa. Tämän toiminnan oikeusperusteena on Odan oikeutettu etu, eli palveluidemme markkinointi, koska katsomme, että tämän käsittelyn seuraukset eivät ole sinun kannaltasi merkittäviä. Voit estää henkilökohtaisen markkinoinnin muissa digitaalisissa kanavissa käyttäjätilisi asetuksissa. Esto ei koske meidän omissa palveluissamme tapahtuvaa markkinointia tai ei-personoitua markkinointia, kuten mainoksia, jotka näytetään satunnaisesti kaikille käyttäjille muilla sivustoilla.
  • Suoramarkkinointi: Saatamme viestiä sinulle tarjouksista, uutisista ja tuotevalikoimastamme sekä palveluamme koskevista uutisista tai palvelumme toiminnallisuuksissa tapahtuvista muutoksista tai mistä tahansa muusta asiasta, jonka uskomme olevan sinun kannaltasi tärkeä. Saatamme lähettää nämä viestit sähköpostitse, puhelimitse, tavallisena postina tai ilmoituksena sovelluksessa. Tämän toiminnan oikeusperusteena on Odan oikeutettu etu, eli palveluidemme markkinointi, koska katsomme, että tämän käsittelyn seuraukset eivät ole sinun kannaltasi merkittäviä. Asetamme käsiteltäville henkilötiedoille rajoituksia, otamme huomioon käsittelyn vaikutukset ja rajoitamme käsittelyn vaikutuksia turvatoimilla ja muilla keinoilla. Huomaa, että sähköinen suoramarkkinointi perustuu antamaasi suostumukseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa käyttäjätilisi asetuksissa.
  • Mukautettu ostoskokemus ja viestintä: Jotta ostosten tekeminen Odalta olisi sinulle mahdollisimman miellyttävää, personoimme jotkut verkkokauppamme osat ja viestinnän sinua varten. Tämän toiminnan oikeusperusteena on Odan oikeutettu etu, eli Odan palveluiden mukauttaminen. Katsomme, että personoinnin vaikutus sinuun on vain vähäinen, ja voit aina poistaa verkkokaupan ja viestinnän personoinnin käytöstä käyttäjätilisi asetuksissa. Personoitu ostoskokemus tarkoittaa esimerkiksi sitä, että saatamme käyttää aiempia tilauksiasi, asetuksiasi, mieltymyksiäsi ja käyttötapojasi seuraaviin tarkoituksiin:
    • personoidun sisällön tuottaminen, kuten erikoistarjoukset, sponsoroidut tuotteet, ateriaehdotukset ja ehdotukset tuotteista, joita arvelemme sinun tarvitsevan
    • osuvammat hakutulokset
    • mukautetut reseptit tai mukautettu tuotteiden tärkeysjärjestys ja lajitteleminen
    • mukautettu Odan tuottama sisältö ja tarjouskampanjat
    • yksinomaan sinua varten mukautetut tarjoukset ja tuotettu sisältö
    • ilmaiset näytteet.
  • Tietoturva ja tietojen väärinkäytön estäminen: Saatamme käsitellä henkilötietoja, jotta voimme taata kaikkien palveluittemme turvallisuuden sekä tunnistaa ja estää väärinkäytöksiä ja petoksia, kuten rahanpesua ja identiteettivarkauksia. Tämän toiminnan oikeusperusteena on Odan oikeutettu etu, eli palveluidemme tai maksutapojen väärinkäyttö tai käyttö petoksiin. Tässäkin asiassa arvioimme, että käsittelyn seuraukset eivät ole sinun kannaltasi merkittäviä. Asetamme käsiteltäville henkilötiedoille aina rajoituksia, otamme huomioon käsittelyn vaikutukset ja rajoitamme käsittelyn vaikutuksia turvatoimilla ja muilla keinoilla.
  • Yrityskaupat, saneeraukset ja muut yrityksessä tapahtuvat muutokset: Saatamme käsitellä ja siirtää tietoja yrityskauppojen ja osakekauppojen yhteydessä, konsernirakenteen muutosten yhteydessä tai jos yrityksemme asetetaan selvitystilaan. Tällaisissa tapauksissa henkilötietoja saatetaan jakaa myös neuvonantajille, vastapuolille, tavarantoimittajille ja kumppaneille. Suojaamme henkilötiedot aina väärinkäytöksiltä mahdollisimman kattavin turvatoimin. Henkilötietojen käsittelyn, siirtämisen ja jakamisen oikeusperusteena edellä mainituissa tarkoituksissa on Odan oikeutettu etu, eli Odan liiketoiminnan kehittäminen, palveluidemme sopeuttaminen ja sääntelyyn liittyvät asiat.
  • Lakien ja määräysten noudattaminen: Käsittelemme henkilötietoja, jotta voimme noudattaa kirjanpitolakeja ja vastaavia säädöksiä, mukaan lukien tietojen luovuttaminen viranomaisille lain niin vaatiessa.
  • Muut tarkoitukset, joihin olet antanut suostumuksesi: Saatamme käsitellä henkilötietojasi muihinkin tarkoituksiin, mutta vain, jos olet antanut meille suostumuksen siihen. Esimerkki tästä on tilanne, jossa tilaat meiltä markkinointisähköposteja.

Tietosuoja

Näin tallennamme ja suojaamme tietosi

Henkilötietojesi suojaaminen on yksi tärkeimpiä toimintamme osa-alueita. Suojaustoimet koostuvat fyysisistä, teknisistä ja hallinnollisista toimenpiteistä, kuten riskinarvioinneista, pääsynhallinnasta, arkistointirutiineista, tietojenkäsittelyrutiineista ja monista muista asioista. Käytössämme olevat turvajärjestelmät estävät tietojesi katoamisen.

Teemme säännöllisin väliajoin tarkistuksia, joilla selvitämme, kuinka ajan tasalla riskinarviomme, teknologiset ratkaisumme ja koulutuksemme ovat ja kuinka hyvin Odan tietosuoja täyttää lakisääteiset vaatimukset. Voit luottaa siihen, että Oda tallentaa henkilötietosi aina tietoturvallisella tavalla.

Tietojen siirto EU:n/ETA:n ulkopuolelle

Käsittelemme henkilötietoja pääasiassa Norjassa ja EU:n/ETA:n alueella. Joissakin tapauksissa käytämme kumppaneita, jotka sijaitsevat EU:n/ETA:n ulkopuolella (eli ”kolmansissa maissa”). Tällaisissa tapauksissa otamme käyttöön lisävarotoimia, joilla taakaamme, että tietojasi käsitellään Odan vaatimusten mukaisesti. Tällaisia lisävarotoimia voivat olla esimerkiksi seuraavat:

  • tietojen siirtäminen kolmansiin maihin Euroopan komission laatimien vakiosopimuslausekkeiden alaisena
  • tietojen siirto Euroopan komission ennalta hyväksymiin maihin.

Odan varotoimet koostuvat organisatorisista, sopimuksellisista ja teknisistä keinoista, joihin sisältyy riskinarviointeja, pääsynhallintamenetelmiä, arkistointirutiineja, tietojenkäsittelyrutiineja ja useita muita keinoja.

Jos haluat tietää lisää varotoimista, joita käytämme henkilötietojen siirrossa EU:n/ETA:n ulkopuolelle, ota meihin yhteys osoitteessa moi@oda.com.

Kuinka pitkään säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin tarpeellista. Henkilötietojen säilyttämisen syynä voi olla oikeutetut liiketoimintatarkoituksemme, sopimusvelvoitteidemme täyttäminen, lakisääteiset määräykset tai muut määräykset. Kun poistat käyttäjätilisi, poistamme kaikki henkilötietosi, paitsi sellaiset tiedot, jotka meidän on ehdottomasti säilytettävä tai jotka saamme säilyttää pitempään sovellettavien lakien ja määräysten nojalla (esimerkiksi paikalliset kirjanpitolait). Siksi saatamme säilyttää joitakin henkilötietojasi jonkin aikaa senkin jälkeen, kun asiakassuhteesi meihin on päättynyt. Poistamme henkilötietosi viimeistään silloin, kun niiden säilyttämiselle ei ole enää mitään lakiin tai määräykseen perustuvaa syytä tai oikeutettuun liiketoimintatarkoitukseen perustuvaa syytä. Kaikki tarpeettomat tiedot poistetaan. Huomaathan, että nämä säilytysvaatimukset eivät koske anonymisoituja tietoja.

Miten käsittelemme tietoturvaloukkaukset?

Tietoturvaloukkauksen tapahtuessa ilmoitamme siitä paikalliselle tietosuojaviranomaiselle mahdollisimman pian, useimmissa tapauksissa viimeistään 72 tunnin kuluessa siitä, kun olemme saaneet tiedon tietoturvaloukkauksesta. Poikkeamme tästä menettelystä vain, jos tietoturvaloukkaus ei todennäköisesti vaaranna asiakkaidemme oikeuksia ja vapauksia.

Tietojen jakaminen

Luovutamme henkilötietoja seuraaville tahoille:

  • Oda-konsernin yritykset. Voimme joutua tekemään näin, jotta voimme tarjota palveluitamme sinulle, tai jos yrityksessämme tapahtuu muutoksia. Oda-konsernin muodostavat yhteisöt on lueteltu täällä.
  • Kumppanit ja alihankkijat saattavat käyttää henkilötietoja voidakseen toimittaa palveluita meille. Tietosuojan takaamiseksi olemme tällaisissa tapauksissa tehneet kyseisen kumppanin kanssa sopimuksen henkilötietojen käsittelystä. Sopimus sallii kumppanin käyttää henkilötietoja vain sovitun palvelun tarjoamiseen. Kolmansina osapuolina toimivat alihankkijat on lueteltu täällä.

Saatamme luovuttaa henkilötietoja myös seuraavissa tapauksissa:

  • Lain tai tuomioistuimen määräyksestä poliisille ja muille viranomaisille. Tällöin noudatamme tiukkoja ennalta määriteltyjä menettelytapoja.
  • Yrityskauppojen, saneerausten tai muiden yrityksessä tapahtuvien muutosten yhteydessä, esimerkiksi osana fuusiota, yrityskauppaa, Odan omaisuuden myyntiä tai palveluiden siirtämistä jollekin toiselle yritykselle.

Evästeet ja seuranta

Taustaa

Monien muiden sivustojen tavoin käytämme sivustollamme ja muissa digitaalisissa palveluissamme evästeitä ja vastaavia teknisiä ratkaisuja. Eväste on laitteellesi tallentuva tekstitiedosto, jonka avulla voimme päätellä, mitkä sivustomme osat ovat suosituimpia sekä millä sivuilla käyttäjät vierailevat ja kuinka pitkään. Käytämme samaan tarkoitukseen myös muita tekniikoita, kuten ohjelmistokehityspakettien (SDK) sisältämiä toimintoja. Tietoja käytetään hyvän asiakaskokemuksen tuottamiseen, suorituskyvyn parantamiseen sekä mainosten kehittämiseen, analysointiin ja kohdentamiseen.

Saatamme yhdistää evästeiden tietoja muihin sinusta kirjaamiimme tietoihin, asiakassuhdetiedot mukaan lukien, mutta vain sovellettavan lainsäädännön puitteissa tai kun olet antanut meille suostumuksen tällaiseen yhdistämiseen.

Miksi ja miten käytämme evästeitä?

Tässä on perustietoja tyypillisistä evästeistä sekä siitä, miten käytämme niitä ja vastaavia tekniikoita:

  • Toiminnalliset evästeet ja palveluiden tarjoaminen: Nämä evästeet ovat tärkeitä Odan toiminnalle ja digitaalisten palveluiden tarjoamiselle. Evästeitä tarvitaan, jotta voit luoda tilin ja tehdä tilauksia, ja jotta me voisimme tarjota sinulle hyvän asiakaskokemuksen palvelussamme. Tallennamme esimerkiksi evästeen, jolla tunnistamme sinut, kun palaat sivustollemme tai sovellukseen. Näin sinun ei tarvitse kirjautua sisään joka ikisellä vierailukerralla. Eväste poistetaan laitteestasi, kun kirjaudut ulos tililtäsi. Tällaista evästettä käytetään sekä ollessasi kirjautuneena sisään että selaillessasi tuotevalikoimaamme anonyymisti. Evästeellä seurataan esimerkiksi, mitä ulos kirjautuneella käyttäjällä on ostoskärryssään.
  • Käyttötapojen analysointi ja palvelun kehittäminen: Tällaiset evästeet auttavat meitä seuraamaan, miten käyttäjät käyttävät palveluitamme ja miten voimme parantaa niitä. Keräämme ja tallennamme perustiedot siitä, mitä tuotekategorioita ja tuotteita käyttäjämme klikkaavat tai hakevat, mitkä osat kaupastamme ovat suosituimpia, mistä linkistä asiakkaat tulevat palveluumme, mitä linkkiä he seuraavat palvelussamme ja kuinka kauan aikaa he käyttävät palvelussamme. Tallennamme nämä tiedot, jotta saamme selville, mistä käyttäjämme ovat kiinnostuneita ja miten voimme parantaa tuotevalikoimaamme ja tarjouksiamme. Kerättyjen tietojen perusteella voimme näyttää sinulle entistä osuvampia tuotteita ja suunnitella kapasiteettiamme.
  • Kohdennettu markkinointi: Näiden evästeiden perusteella voimme näyttää tietylle käyttäjälle kohdennettuja mainoksia tai sisältöjä. Kolmannet osapuolet, kuten Google (Doubleclick), Snapchat ja Facebook, keräävät ja vastaanottavat tietoja evästeiden ja anonyymien tunnisteiden avulla Odan palveluissa ja Odan sovelluksen ohjelmistokehityspakettien kautta. Sen jälkeen nämä osapuolet näyttävät sinulle mainoksia, jotka perustuvat vierailuihisi Odan palveluissa ja muilla sivustoilla. Oda käyttää uudelleenmarkkinointia ja kohdennettua markkinointia eri kohderyhmille Facebookissa, Snapchatissa ja Google AdWordsissa väestötietojen, sijainnin ja kiinnostuksen kohteiden perusteella.

    Jos et halua meidän käyttävän evästeitä Facebookissa, napsauta mainoksen yläkulmassa näkyvää x-painiketta, valitse vaihtoehto ”Miksi näen tämän” ja valitse sitten ”Piilota kaikki tämän mainostajan mainokset”. Voit myös kieltäytyä vastaanottamasta Googlen ja Doubleclickin evästeitä Google Adsin asetuksissa. Jos et halua jakaa tietoja Google Analyticsille, voit estää sen tästä linkistä.

Oda kunnioittaa Älä seuraa -asetusta, jonka voit ottaa käyttöön useimmissa selaimissa. Jos haluat tietää lisää evästeiden käytöstä mainonnassa ja estää kolmansia osapuolia seuraamasta sinua, vieraile Network Advertising Initiative -ryhmän Opt Out -estosivulla.

Sinun oikeutesi

Sinulla on aina seuraavat oikeudet:

Tietää, mitä tietoja meillä on sinusta

Tämä on sama asia kuin yleisessä tietosuoja-asetuksessa säädetty ”oikeus saada pääsy tietoihin”. Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietoja käsittelemme ja miten niitä käsittelemme. Näet yleiskatsauksen hallussamme olevista henkilötiedoistasi Oda-tililtäsi. Jos haluat nähdä kaikki meillä olevat henkilötietosi, ole meihin yhteydessä, niin annamme ne sinulle.

Virheellisten tietojen korjaaminen

Tämä on sama asia kuin yleisessä tietosuoja-asetuksessa säädetty ”oikeus tietojen oikaisemiseen”. On tärkeää, että meillä on sinusta oikeat tiedot. Sinulla on oikeus vaatia meitä korjaamaan virheelliset tiedot. Voit muuttaa tai korjata useimmat virheelliset henkilötiedot Oda-tililläsi. Jos havaitset virheellisen tiedon, jota et voi itse korjata, ole meihin yhteydessä.

Muuttaa tapaa, jolla käsittelemme tietojasi

Tämä on sama asia kuin yleisessä tietosuoja-asetuksessa säädetty ”oikeus käsittelyn rajoittamiseen” ja ”vastustamisoikeus”. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu Odan oikeutettuun etuun. Voit tehdä tämän kieltämällä personoinnin ja markkinointiviestinnän yksityisyysasetuksissasi tai ottamalla meihin yhteyden osoitteessa moi@oda.com.

Tietojen vastaanottaminen luettavassa muodossa

Tämä on sama asia kuin yleisessä tietosuoja-asetuksessa säädetty ”oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen”. Sinulla on oikeus saada meillä olevat henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Jos haluat tiedot tässä muodossa, ole meihin yhteydessä.

Suostumuksen peruuttaminen

Tämä on sama asia kuin yleisessä tietosuoja-asetuksessa säädetty ”oikeus peruuttaa suostumus”. Sinulla on oikeus peruuttaa meille antamasi suostumus henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, joissa henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit peruuttaa suostumuksesi Oda-tilisi asetuksissa tai ottamalla meihin yhteyttä.

Oikeus tulla unohdetuksi

Yleisessä tietosuoja-asetuksessa tästä käytetään myös nimitystä ”oikeus tietojen poistamiseen”. Se tarkoittaa, että voit aina poistaa Odan hallussa olevat henkilötietosi tai Oda-tilisi. Poistamme henkilötietosi automaattisesti, kun niitä ei enää tarvita. Voit myös pyytää meitä poistamaan henkilötietosi toisella tavalla, eli poistamalla käyttäjätilisi. Jälkimmäisessä tapauksessa poistamme henkilötietosi 30 päivän kuluessa, lukuun ottamatta niitä tietoja, joita meidän on säilytettävä tietyistä syistä (esimerkiksi kirjanpitolain vaatimusten vuoksi). Voit pyytää käyttäjätilisi sulkemista ja poistamista ottamalla meihin yhteyttä.

Valituksen tekeminen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle

Jos olet sitä mieltä, että tapa, jolla käsittelemme henkilötietoja, ei vastaa tässä tietosuojaselosteessa kuvattua, tai että rikomme tietosuojalainsäädäntöä, voit myös ottaa suoraan yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon. Ohjeet yhteydenotosta ovat Tietosuojavaltuutetun toimiston sivustolla osoitteessa https://tietosuoja.fi/.

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Kun rekisteröit tilin Odaan, sitoudut tutustumaan tähän tietosuojaselosteeseen ja noudattamaan sen sisältöä. Tietosuojaselosteemme uusin versio on aina saatavana tällä sivulla ja ilmoitamme aina viimeisimmän muutoksen päivämäärän. Saatamme päivittää tietosuojaselostetta, kun lainsäädännössä tai Odan käytännöissä tapahtuu muutoksia tai tarvittaessa muista syistä. Tiedotamme aina tietosuojaselosteeseen tulevista merkittävistä muutoksista ja niiden voimaantuloajankohdasta.

Kysymykset

Oda Finland Oy on vastuussa henkilötietojen käsittelystä tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Jos et pidä tavasta, jolla käsittelemme henkilötietojasi, tai jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen moi@oda.com tai lähetä postia osoitteeseen Oda Finland Oy, Suokalliontie 1, 01740 Vantaa.